Vinter/Vår

Vinter/Vår

onsdag 19 september 2012

Äntligen är den här!!!

Tänk vad tiden går fort! I början av sommaren var vi ju ett gäng matbloggare som träffades i Värnamo för att laga indisk mat. Chefredaktör Tony och fotograf Per Magnus från ICA´s tidning Buffé var där och gjorde ett reportage om våran träff och matlagningen. När de sa att reportaget skulle komma med i septembernumret kändes det sååå avlägset. Men nu är vi där och i dag damp tidningen ner i hushåll runt om i Sverige. Så roligt att se och läsa vad de skrivit och vilka bilder som kommit med.

Mer om bloggträffen kan ni läsa i mitt förra inlägg. Är ni inte stamkunder på ICA och inte fått tidningen så kan ni läsa den elektroniskt här eller om ni endast vill läsa om vår träff kan ni göra det här.En bild på det härliga gänget som jag var i Värnamo med. Det allra bästa är att vi snart ses igen för nya äventyr. Stay tuned!!!

9 kommentarer:

Mårtenssons kök sa...

Visst var det härligt att äntligen få se hur det blev och att få återuppleva den härliga helgen igen:)

Tuned stannar vi absolut, so tuned:)

Amy's piece of cake sa...

Underbart vännen, man känner ruset igen ;)

Snart ses vi igen, hurra!

Kramar!

Remsan sa...

Alltså det är så konstigt att läsa om sig själv i tidningen. Så kul vi hade!

Min mat, bak och hälsoblogg sa...

Så kul att läsa reportaget!

Charlotta sa...

Ni är så FINA! Jättefint reportage i tidningen dessutom, och vilka recept! Himmelriket för mig som älskar indisk mat! Får höras om nästa helg, ok? Kram!

Charlotta sa...

Ni är så FINA! Jättefint reportage i tidningen dessutom, och vilka recept! Himmelriket för mig som älskar indisk mat! Får höras om nästa helg, ok? Kram!

Pernilla sa...

ja, så roligt det var att se er och läsa om er :) jag sprang runt hela dagen och var mallig mot jimmy och pekade på bilderna och sa: "DÄR ÄR MINA BLOGGKOMPISAR!" okej. kanske inte hela dagen, men en gång i alla fall!

Ann-Louise sa...

Så koolt! Reportaget blev suveränt fyllt med färgsprakande god mat och glädjespridande stämning. Vill laga allt!

Linda-matstugan sa...

Såg riktigt riktigt proffsigt, härligt, färglatt och gott ut!