Vinter/Vår

Vinter/Vår

måndag 27 september 2010

Nya prylar i mitt kök

I lördags när vi var på stan en kort stund innan bion hann jag med att köpa lite nya saker till vårt kök. Förut har det varit fullt men nu får det snart verkligen inte plats med mera. Men vissa saker är så svåra att motstå. Som till exempel denna lilla söta plåtburk som man kan förvara sina buljongtärningar i. Har en burk av detta märket tidigare som jag har strösocker i och skulle gärna vilja ha fler. Märket heter Derrière la Porte.



Jag har länge spanat in en Stelton Termoskanna. Tycker att de är så snygga!! Har haft ett presentkort liggande som jag fick när jag fyllde 30 och det var hög tid att använda det. Speciellt nu när Cervera hade riktigt bra pris på kannan. Till och med i den färgen jag ville ha. Kanske är inte svart en färg, men tycker den känns hållbar i längden.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken supersöt liten plåtburk! Jag älskar att spana in nya köksprylar, det är en favorit! :-)

Mårtenssons kök sa...

Svårt att inte handla köksprylar, hur lite plats man än har... På något konstigt sätt hamnar vi alltid på just köksavdelningar, eller i roliga affärer som Cervera, när vi är på shoppingturer. Tur vi delar intresset iaf...

Erka Perka sa...

Jag gillar också de där burkarna men de är ganska dyra tycker jag så jag har bara unnat mig en enda - det blev en medicinlåda till barnen som nu pryder hyllan ovanför skötbordet.

Remsan sa...

Älskar deras burkar! Skulle vilja ha fullt med hyllor att ställa sådana på.

Cecilia sa...

Åh jag älskar de burkarna. Har ett par stycken jag med. En till mjöl, en till te, en till ris (och sen förhoppningsvis inga fler)...