Vinter/Vår

Vinter/Vår

onsdag 16 juni 2010

Gratinerad kassler

Ikväll blev det en riktig klassiker som min mamma ofta gjorde när vi bodde hemma. Blir ofta sugen på det och ikväll var det dags!
Skiva en bit kassler och lägg i en ugnssäger form. Tärna paprika i olika färger och lägg ovanpå.
Vispa grädde och blanda med chilisås, cayennepeppar, salt och peppar.

Lägg ett täcke med gräddfluff ovanpå kassler och paprika,

Lägg eventuellt på lite riven ost.

Grädda på 225 grader i ca 25 minuter tills grädden fått fin färg.


Servera med ris och sallad. Smaskens!
Blev en liten bildserie idag. Men inget slår min lillebrors "videomatblogg" som jag fick på mobilen i kväll. Han läser min blogg och kommenterar och briljerar med mobilen. Rolig lillebror jag har!

2 kommentarer:

charlotta sa...

waaaa, vilken klassiker! ibland får jag också slängar av längtan till rätter som min mamma brukade laga till mig (blomkålsstuvning, bland annat). mmmm.

Mor-Mia sa...

Vilken fin blogg du har med många spännande recept!

/Mia