Ikväll fick jag bjuda en kär vän på detta till kvällsmat. Vi hade mycket att prata om. Alltid skönt att få ventilera livet ibland. Ja, alltid händer det något nytt som måste analyseras och diskuteras på kvinnors sätt!:)
Tärna en gul lök och bryn i smör. Tillsätt bacon och kokt pasta. Häll på grädde av valfri fetthalt och låt koka ihop.
Servera med äggula, färskriven parmesan och svartpeppar.
Oj, så gott!!
2 kommentarer:
jag har också fastnat i carbonaraträsket, fast vi gör en variant med lufttorkad skinka och sparris. sjukt gott! och sjukt beroendeframkallande.
Ha ha, vilket sammanträffande, vi skulle också göra carbonara till middag idag men pga dåligt minne så blev det en variant av det hela..
Titta in hos mig i morgon så få du se...Handla aldrig utan lapp säger jag bara, fast jag lär mig aldrig..
Sov gott
Skicka en kommentar