Vinter/Vår

Vinter/Vår

tisdag 22 juni 2010

Dagens goda gärning!

Idag efter jobbet tog jag mig i kragen och åkte till Droppen i Nordstan och lämnade blod. Då jag hörde att det är stor brist på blod uppmanar jag alla som kan och får att lämna blod. Det är en god gärning! Ett bra sätt att hjälpa.

Efter lite juice och en renklämma tog jag en shoppingtur i "detstoraköpcentretsomharallt"! Provade lite kläder och köpte lite. Mycket REA men där hittade jag inget. Blev några sommarplagg. Men vart tog solen vägen? Gick på Åhlens och petade på allt jag ville ha. Som jag inte får plats med...:(
Blev lite seg och trött efter en lång dag på jobbet och tömd på endel blod så jag åkte hem. Johan skulle inte komma hem ikväll så jag tänkte unna mig en sushi. Men de hade semesterstängt. Så det blev Omelett. Ganska gott det med. Blev lite av vad som fanns hemma: vitlök och salami i omeletten. Till hade jag riven parmesan, ruccola, tomat och soltorkad tomat. Omelette the Italian style!:)

4 kommentarer:

Remsan sa...

Bra gjort att lämna blod! Vi kan göra av med flera påsar i veckan på jobbet, så då ser man hur många blodgivare som behövs.

madde sa...

MmmmmJag måste även passa på att tipsa dig om min nya tävling, där du kan vinna ett förekläde helavägen från Carolyn´s Kitchen i LA, du har bla kunnat se dessa i "Svenska Hollywood Fruar"

http://maddesmumms.blogg.se/2010/june/tavling-i-sammarbete-med-carolyn-s-kitchen.html

Elin sa...

Sv: Jo det var väldigt häftigt. Även om det var hysteriskt så ångrar jag verkligen inte att jag var där.. Hade däremot ångrat mig nu om jag inte hade vart där ;)

Håkan och Anki sa...

Bra gjort! Det gillas!