Vinter/Vår

Vinter/Vår

onsdag 9 juni 2010

Regnig konsert på Liseberg

Vi trotsade regnet och gick en sväng till Liseberg i kväll. Blev mat i TaubeRestaurangen. Gillar deras mat. Kvalité i mellanklass. Allt från smörgåsar till oxfilé. Johan tog samma som sist vi var där: Italiensk kalvfärsburgare med Foccatia och klyftpotatis. Jag var lite frusen i regnrusket så jag år Monsunsoppa. En fisk och skaldjurssoppa med färska örter och rotfrukter. En riktigt smakrik soppa med mycket fisk och skaldjur. Till det ett ganska smaklöst rostat bröd. Perfekt att kunna sitta inne under taket. Innan konserten började öppnade de upp glasdörrarna mot scenen. Ja, kanske lite pensionärsvarning men vi var inte ensamma om att sitta inne under taket och värma oss.Det var förresten Kristofer Åströms & The Rainaways som stod på Taubescenen. Jag är inget jättefan. Johan har lyssnat endel och jag tycket alltid det är trevligt med lite konsert.
Imorrn ska vi åka Ribbåt efter jobbet. Tjohoooo, vad kul det ska bli!!

4 kommentarer:

charlotta sa...

åh, har ni varit på liseberg idag? vad kul! var där förra veckan med min brorsdotter och åkte tusen barnkaruseller. minst. har aldrig varit på taubeutställningen, har ni varit där?

Håkan och Anki sa...

Monsunsoppa, vilket läckert namn!
Ja syrensaften smakar lika gott som syrener doftar, fast inte samman smak som doft (oj vad det blev rörigt...).
Tycker absolut att du ska prova på att göra det.

Daniella - BakeCake sa...

Sv: Det var riktigt gott också! ;)

Jag har just nu en tävlingsmånad på BakeCake med massor av fina priser i potten, så klicka jätte gärna in och läs mer, första tävlingen startar på söndag! Ha det bra! Kram Daniella - BakeCake

Anonym sa...

Vad trevligt att du gillade vår mat. Jag ska smaksätta brödet mer till nästa gång du kommer på besök.

MVH Jonas Mårtensson kökschef Cafe Taube Liseberg