Vinter/Vår

Vinter/Vår

onsdag 2 juni 2010

Underbara långhelg!!

I kväll har jag varit och sett Sex and the City 2. Den var inte alls så kass som det står i tidningarna. Jag skrattade hysteriskt och grät omvartannat. En riktig tjejfilm! Det behöver man ibland. Så var vi ju ett gäng tjejer som såg den oxå. Någon som sett den? Vad tyckte ni?

Imorrn efter jobbet drar vi till Resö. Blir en långhelg där i Johans föräldrars husvagn. Ska bli sååå skönt. En extra ledig dag. Solen skiner och ska troligtvis göra det hela helgen. Massa friskluft, solenergi, god mat, både på restaurang och vid grillen. Sova. Slappa. Läsa. Umgås. Kanske ett dopp i havet?! Vi får väl se... En sak är säker: det kommer bli en fantastisk helg!

En härlig kväll vid bryggan på Resö. Lääääängtar!!

5 kommentarer:

charlotta sa...

fasiken vad härligt! vi åker till landet på lördag morgon, så jag planerar också lite välbehövlig mini-semester i helgen!

Daniella - BakeCake sa...

Vad härligt! Njuuut! Kram Daniella - BakeCake

Pernilla sa...

aaah, skönt med lite långledigt och helg på landet :) ser jäkligt härligt ut! hoppas ni får det jättebra!

Malin sa...

Å vilken helg ni har framför er!! Sommaren vi hade husvagn hade vi den stående, med havsutsikt, nere i gryts skärgård, helt magiskt. Sen, dumma som vi var, sålde vi den!! Nu måste vi köpa en ny...

Remsan sa...

Jag måste också gå och se filmen. Det negativa som stod om den var ju det som jag tycker är roligt med Sex and the city. Jag älskar serien.
Och visst ÄR det en fantastisk helg. Kram.