Vinter/Vår

Vinter/Vår

söndag 16 augusti 2009

Ny dator!!

Nu har jag äntligen en ny dator!! Så nu ska jag komma igång med bloggandet igen med bilder och UTAN att bli avbruten hela tiden av att datorn stängs av.


Denna veckan har det varit Kulturkalas i Göteborg. I onsdags var vi ju inne och lyssnade på Tribute to Dusty Springfield. I fredags var vi och halva Göteborg inne och kollade på Europe. På väg upp till Götaplatsen stannade vi till på Kundstorget och kollade/lyssnade på Petter lite. Massor av folk och en bra konsert så långt som vi såg.


Europe fick två fyrar i GP och det var väl en bra sammanfattning. 90 % stod lixom vi och väntade på "Final Countdown". När den väl kom som sista låt blev det ös!! Pulbliken blandades av 40+, som kunde varenda textrad och nog inte blev utsläppta på stan så ofta, med tonåringar som var där troligtvis för att det var så mycket folk. Alla skulle längst fram och viftade med sina mobiltelefoner för att senare kunna lägga ut alla låtar på Youtube. Knas! Vi konstaterade på väg ner från Götaplatsen att vi var alldeles för nyktra för att trängas med folk. Eller för gamla:). I Bältesspännarparken såg vi inledningen på en konsert med Andra generationen. Scenen var byggd så att publiken satt i fontänen/skridskobanan som finns där. Häftigt!!

Inga kommentarer: