Vinter/Vår

Vinter/Vår

fredag 9 april 2010

Vi drar söderut

I morrn bär det av!! Jag och Johan drar på långweekend till Rom. Fyra nätter. Ska bli sååå skönt, kul, underbart, gott, vårigt.... Hoppas på mycket god mat, gott vin och mycket kulturellt!

Kvällen har gått snabbt. Sprang en runda. Oj, vad jobbigt det var men härligt väder så var skönt att komma ut efter en stressig dag på jobbet.
Packat lite. Vad ska man ha med sig? Vad blir det för väder? Vad ska vi göra? Tänk om man visste. Jag är ingen höjdare på att packa. Alltid för mycket med mig. Måste ha lite extra. Om i fall att.....vad?? Jag vet inte....
Blev lite hopkok till middag av vad som fanns i kylen. Gott och nyttigt! Precis vad vi behövde! En sallad kan man nog säga. Quinoa, lite salladsblad, körsbärstomater, kiwi, strimlad salladslök och grön sparris. Skar bitar av en kycklingfilé som jag rullade i sesamfrön och stekte. Skar en halloumiost i skivor och stekte. Serverade med creme fraiche som jag smaksatt med pesto. Mumsfillibaba!!!


Till det drack vi vars en Dugges Lager nr 1. Riktigt smakrik och god öl!

9 kommentarer:

charlotta sa...

vädret här är grymt! när vi kom igår var det 20 grader, wiihoo! lite skillad från göteborg. om ni ska befinna er kring våra hoods får ni inte missa pincio-utkiksplatsen ovanför piazza del popolo. mitt favvoställe i rom!

ha det fint här!

Mårtenssons kök sa...

Fy vad avundsjuk jag blev... Hopppas ni har det riktigt bra och njuuuter av allt gott Rom har att bjuda på!
Ha det gött!

Daniella - BakeCake sa...

det där såg ju hur gott som helst ut! och ha det riktigt skönt i rom! kram

Remsan sa...

I Kalmar ösregnar det idag och är nästan storm... Behöver jag säga att jag är avis?!

Malin sa...

Vad underbart med en minisemester och dessutom till Rom. Vi älskar allt med Italien ( ja, kanske inte arroganta italienare kanske men ändå ;-)), maten, vinet och landet. Hoppas ni får det toppenhärligt!

Hanna sa...

Ååh vad härligt!!
Hoppas att ni har en kanon weekend!!

Susanne P sa...

Vad det läter härligt!
Ha nu en underbar helg!

charlotta sa...

hoppas ni har det bra och äter massor med god mat!

kram!

Anna sa...

Hoppas ni har det riktigt bra!!! /Anna