Vinter/Vår

Vinter/Vår

onsdag 28 april 2010

Choklad choklad choklad...

Jag älskar choklad!! Beach 2010 kan slänga sig i väggen!! Inte i år heller. Tyvärr!! Men de gånger jag väl är ledig samtidigt som det är beach-väder brukar tyvärr bli få under en sommar. Och åker jag på semester så bryr jag mig inte ändå. Har dessutom köpt en ny snygg röd bikini som kommer att stjäla all uppmärksamhet!!:)

Efter dagens Varvslöpning i Skatås, som gav mig hopp och självförtroende inför Göteborgsvarvet, tyckte jag att jag var värd lite choklad ikväll. Vi var en tapper skara som sprang i regnet. Oj, vilken härlig kväll, trots att jag var dyngsur frös en hel del när jag kom hem!

Chokladkakan som jag "angrep" i kväll har faktiskt legat i skåpet ett tag. Köpte den på rekomendation från Caroline som sa att det var sååååå gott!! Nämligen
Marabou Sensation Caramelized Almond Sea Salt. Kan inte annat än hålla med Caroline och den försvann i ett nafs. Ja, Johan hjälpte till lite... Stora bitar av nötter och det salta ihop med chokladen var mumsigt!!

När jag kollade på Marabous hemsida så såg jag att sommarens smak är Polka. Låter inte helt fel det heller! Sett endel reklam för smaken Passionsfrukt och Chili. Någon som smakat??

10 kommentarer:

Johanna sa...

Mmm almonden är ju supergooood !!
Har inte tyvätt hunne smaka Passion ännu.. men om någon vecka eller 2 så =) haha mmm jag drar ner konsumtionen på socker..
Ha det bra !

Sus sa...

Mitt Hjärta ska också springa Gbgvarvet. Galningar =)!
Jag sippar hellre vin och äter den där goda chokladen..

Anonym sa...

Passion-chili chokladen är good, om man gillar passionssmak!!
Ha en skön valborg!
KRAM
Birgitta i Hörby

charlotta sa...

har icke smakat den nya smaken, men däremot någon variant med yoghurt och hallon eller vad det nu var, och den var grymt god!

fasen vad grymt att du ska springa varvet, jag ska såklart stå och heja vid kanten, har en massa kompisar som ska springa i år!

Loulas Kök sa...

Passionsfrukt och chili har jag redan vräkt i mig ett par gånger och den är underbar. Almonds har jag inte vågat prova men säger du att den är god skall jag prova den :)

Skall också springa Göteborgsvarvet om bara förkylningen inte sinkar mig för mycket. Längtar lika mycket varje åt!

vanilla sky sa...

Jag är ju en sann chokladoman och den där där chokladen låter definitivt som något som kommer finnas i min kundvagn nästa shoppingrunda ;)

prickelina sa...

Passionchokladen var ingen hit och jag älskar passionsfrukt. Unken och trist smak. Polka smakade unjerfär likadant som deras mint variant... God men ingen nyhet! Men havssaltet och mandlarna... mmmm!

Malin sa...

Jag tyckte inte heller om passionsfrukts-chokladen men jag föredrar nog choklad som smakar choklad då det är bland det godast jag vet. Tycker inte man måste blanda i en massa söta smaker. Chili tycker jag passar i, och nötter, havssalt och russin kanske men inte så mycket annat. Är kanske lite tråkig... ;-)

Molly sa...

jag har testat både denna och den med passionsfrukt och jag gillar båda :) hoppas att polka kommer till butik snart :)

du får ha en bra valborgshelg! :)

Håkan och Anki sa...

Oh ad jag blir impad av dina springturer. Själv tillhör jag skaran som tycker det ser så härligt ut att springa men när jag väl gör det så är det bara så jobbigt...