Vinter/Vår

Vinter/Vår

måndag 19 april 2010

Grilla

Jag vill oxå grilla! Verkar som alla haft sin grillpremiär nu. Läser på bloggar och Facebook om alla som grillar. Jag vill, jag vill, jag vill!!

Jag är inte mycket för att släpa med mig en engångsgrill till någon park och grilla. Jag vill ha en trädgård eller altan som jag kan ha min grill på och bjuda på BBQ. Jag vill, jag vill, jag vill!!

Men....det ser ut som jag kommer att bo i denna lilla lyan utan balkong ännu en sommar. Det svider!! Desto mer uppskattar man de stunder då det väl går att grilla: i stugan i skåne, på campingen på Resö, hos syrran eller någon helt annanstans.

Jag är så grillsugen!!

Grillmästaren under en underbar helg på Resö förra sommaren

9 kommentarer:

Maria sa...

Jag har ju en ganska trevlig grillplats i en lite skogsdunge precis vid sidan om mitt hus, kan vi inte ha en grillmiddag där nån gång? Det funkar ju en vardagkväll eller när som helt. Det får vi spåna på, vore jättetrevligt!
Ha en bra dag!
Kram Maria

Loulas Kök sa...

Du får drömma dig tillbaka... och längta till nästa semester också kanske...
Grilla är ju så gott!
Trevlig vecka!!!

charlotta sa...

hear you sister, vi har heller inte balkong. kan sitta på vår innergård men meh, det känns sådär - det enda alternativ för oss är att grilla när vi är på landet, eller när man bjuder hem sig själv till vänner med grill :)

Malin sa...

Förstår dig! Vi köpte vårt hus förra året och flyttade ut hit i juli, tomten är pinsamt liten MEN vi kan grilla!! Efter år i lägenhet och tjuvgrillningar på balkonger så är det underbart!! Vi premiärgrillade redan för över en månad sen, yammi!

Pernilla sa...

åh, jag håller med dig! vi har ju visserligen en trädgård nu, eller ja vi delar den ju med de andra som bor i huset, men det känns mest som att det är hyresvärdarnas trädgård (de bor på bottenvåningen sen är det två lägenheter till i huset) så jag drar mig liksom ändå lite grann för det...

men snart så, snart ska jag våga ;)

Camilla K sa...

Halloj! Såg att du kikat förbi och lämnat en kommentar hos mig...trevligt!

Hittat en hel del smaskiga recept här hos dig som ska provas vid tillfälle..men just nu är det pulverdiet i ett par veckors tid..så dom får läggas i "Att-laga-högen"! :(

Må så gott!

Håkan och Anki sa...

VIll oxå, vill oxå, vill oxå ha en stoooor altan (gärna en takaltan) eller en liten täppa. Har iofs balkong (2*1 meter i norr) så helt utan uteplats är vi inte. Men man ger sig mer ut i skogen, till stranden o till andra grönområden än de som har eget, tror jag (något positivt med det...).

Fru Matglad sa...

Sv: tips på bra sprits är Tupperwares..=)

Jaaa vistt är det gott med grillat! ;)

vanilla sky sa...

Vi ska precis börja bygga altan, så jag ser fram emot många härliga sommarkvällar med grillat :)