Vinter/Vår

Vinter/Vår

fredag 22 juli 2011

Resö

Tillbaka i civilisationen igen. Varit på Resö några dagar i Johans föräldrars husvagn. Resö är en ö utanför Strömstad, där det varken finns täckning för telefon eller internet. I alla fall inte för mig. Lite frustrerande ibland med samtidigt väldigt skönt.

När vi åkte dit i måndags befarade vi några dagar med regn och tråkväder. Men vi har verkligen haft kanonväder med endast lite regn på nätterna. I dag när vi drog därifrån var det regn och grått. Helt ok!!

Nä, vi har haft härliga dagar med sol, båtturer, bad (ett i alla fall) och en massa god mat och dryck. Bjuder på en liten bildkavalkad:

Johan åkte på att skrubba potatis. Tyckte det var sådär kul...

Vi grillade mycket gott. Lyx för oss att grilla!!

En kväll helgrillade vi Rostas, halloumi i skivor och en halv tomat. I husvagnen är det enkel mat som gäller. Vi hittade en Rub på påse med smoke chipotle smak. Blev väldigt gott. Sparade lite rub som jag rörde ihop med lite smör till ett kryddsmör. Smarrigt!!!

Johans kompis med familj spenderade en vecka på Daftö Camping så de kom och hälsade på en dag. Vi tog en tur med båten. Tyvärr blåste det en del så vi blev väldigt blöta.

Härlig kvällspromenad. Får aldrig nog av spegelblankt hav och solnedgången!!

Såhär såg det ut i går kväll innan det började regna. Underbar utsikt från husvagnen.
***

3 kommentarer:

Remsan sa...

Åh, så mysigt. Det här är svensk sommar när den är som bäst!

Emma sa...

Vilken cool bild med alla båtar på! Alla var förresten fina, härliga sommar! Gott med grillat också. Jag har faktiskt bara ätit grillat en handfull ggr i sommar, helt galet eftersom jag brukar äta det var och varannan gång annars.

Matarkivet sa...

Underbara kvällsbilder!