Vinter/Vår

Vinter/Vår

fredag 29 juli 2011

Tacopaj, igen och igen....

Hur många gånger kan man blogga om ett och samma recept?! Många!! Om det är gott!!

I dag blev det Tacopaj till senlunch/kvällsmat. Egentligen är det ju Johan som ska göra pajen med idag fick jag äran då Johan gav sig ut på en svettig löptur istället. Receptet kommer från Arla. Vi har varierat den från gång till gång med olika styrka och lita andra grönsaker i. Men denna gången blev det, förutom jalapenos, exakt efter receptet.

Serverade med en god sallad och vitlöksolja

Pajen är krämig och god

Sista dagen på semestern har vi mest bara lullat runt. Tror att vi har drabbats av latmasken och lyckas verkligen njuta av att bara vara lediga. Sovmorgon, sen frukost och sen tog vi en tur till Sisjön. Lagt in en lite högre växel i jakten på barnvagn och nu har vi bestämt oss för vad det blir. Det är en djungel!! Samma djungel är det nästan att köpa cykel. Varit på jakt ett tag och idag slog jag till. Blev inte alls vad jag spanat in men kändes bra i pris och komfort. Har tagit en provcykeltur nu i kväll runt stan. Tittat på folk, njutit av en ljummen sommarkväll och ätit en glass på Lejonet och Björnen. Kondisen är inte på topp så känns bra att ha cykel nu och röra på sig de sista veckorna på jobbet.
***

3 kommentarer:

Anonym sa...

Där har ju den ena oljan från "Gunnarhögs gård" på Österlen. Rekommenderar varmt de olika smaksättningarna. Inhandlade själv 4 (!) smaker i förra veckan, dill, citron, basilika och vitlök. Tydligen kan man beställa via internet... kanske något för framtiden??

// Ida

Matarkivet sa...

Har faktiskt aldrig testat tacopaj, men nu har du påmint mig så många gånger att jag kanske äntligen kommer till skott, ser hur gott ut som helst!

Malin sa...

Tacopaj tröttnar man aldrig på! Måste göra det snart igen :)