Vinter/Vår

Vinter/Vår

tisdag 30 december 2014

Årskrönika 2014

Det är dags att summera året som gått. Ett år är ganska lång tid men kan kännas som det passerar ganska snabbt ändå. 365 dagar, 52 veckor. Mycket hinner hända. Många minnen. Många skratt, några tårar. Sol, regn, snö och storm. Sandaler och vinterkängor. Glädje och skratt. Sorg och bekymmer. Träning och soffhäng. Jobb och semester. Festmiddagar och grötfrukost. Familj och vänner.

Några minnen från året som gått:

Vi var i Sälen och åkte skidor med Johans familj i mars. Härligt väder, god mat, bra skidåkning och underbar semester. När farmor och farfar såg efter Oliver hann jag och Johan ta en öl på tu man hand. Händer inte för ofta. Det var otroligt mycket snö!

Öl på Gustav bar och grill
Oliver och kusinerna busar i snön

Påsken firade vi i stugan. Hela min familj var samlad. Vi röjde, slängde skräp, räfsade, grävde, eldade och grillade korv. Solen sken och värmde gott. Vi var som kalvar på grönbete!


I maj är det förutom min födelsedag Mors dag. Att vara mamma är lycka, kärlek och något helt fantastiskt. Att varje dag få umgås och lära känna detta underverk är lycka!


Midsommar firade vi som vanligt i stugan med god mat, jordgubbstårta, familj och vänner. Vi doppade tårna i havet trots att de nästan domnade. Minns inte om vi kanske till och med tog årets första dopp?Semestern tillbringade vi i Stugan, på Resö, i Danmark, på Kolmården och liiite hemma. Det var en rekordvarm sommar och vi ville helst vara nära vattnet och äta lätt mat. Jag var ute och sprang på morgonkvisten och njöt av ljumma sommarkvällar på altanen i stugan. Solade, badade, byggde sandslott och fikade.

Grillad sallad med flankstek
Underbara sommarkvällar
Mors lilla olle på sensommarn

Sensommarkväll hos syster. Vi satt ute tills det var bäckmörkt

Semester på Kreta i September

Oliver 3 år i Oktober älskar att vara pirat

Matbloggsträff i samband med Mitt Kök-mässan

Minstebror fyllde 30 år vilket firades i Helsingborg med middag och tårta
Oliver älskar Julen. Från att vi plockade fram julsakerna till första advent har han sovit i sin tomtedräkt. Han har ätit tomtegröt så ofta han fått möjlighet och leker med julpyntet.Med den här bildkavalkaden och tillbakablicken på 2014 vill jag önska dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Vad 2015 har att bjuda på är det det ingen som vet. Jag hoppas på ett roligt, lyckligt, friskt och händelserikt år!

5 kommentarer:

Martina sa...

Önskar dig och din familj ett Gott Nytt År!

Mårtenssons kök sa...

Vilket härligt år du bjuder på, vilka fina minnen och så fint skrivet! Glädjen lyser verkligen rakt igenom ♡
Ett gott nytt år till dej och dom dina, nu hoppas vi på en ny träff 2015.
Kramar.

Anonym sa...

Härlig tillbakablick :) fina bilder Gott nytt år kram Sofia

Kim sa...

Tack för att jag fick hänga med under 2014! :)
Gott nytt år och den där bilden på dig och Oliver i poolen är ju helt briljant!

Remsan sa...

Jag älskar nyårskrönikor och tillbakablickar eftersom många saker så lätt glöms bort. Det kanske inte är stora saker, men det är just det där att det hinner hända så otroligt mycket på ett år.
Hoppas vi ses någon gång 2015. Kramar!