Vinter/Vår

Vinter/Vår

söndag 1 februari 2009

Lördag på stan

Igår lördag var en riktig uteätardag på stan. Vi började med att ta vagnen till Bengans på Stigberget för att köpa några skivor. Sen åkte vi in till stan igen och strosade runt lite. Käkade lunch på Fröken Olsson. Johan åt en tonfisksallad och jag en pasta med kyckling o currysås. Som vanligt mycket pasta och lite kyckling. Men helt ok. Tyspisk cafémat kanske man kan säga. Massproduktion. Ska gå snabbt och lätt att värma i micron.

Vi åket hem och slappade i soffan ett par timmar innan vi åkte in till stan igen. Vi käkade på Mediterraneo. Helt ok men ingen smaksensation. Man satt väldigt mysigt och stora fönster vette ut mot Västra hamngatan. Till förrätt åt jag Pasticcio: fårostfyllda filodegsrullar med sallad och örtdressing. Till varmrätt åt jag Lax, massor av småpotatisar och gräslökscreme. Absolut helt ok! Vitt vin till maten och en cosmopolitan till dessert.

Sen gick vi på bio och såg Revolutionary Road med Loenardo och Kate Winslet. Kritikerhyllad och femma i många tidningar. Lite speciell men bra. En tankeställare om livet. På femtiotalet...:)

Idag har det varit en kall vinterdag. Tyvärr ingen snö men kallt och strålande solsken. Var hos syrran och åt grillad korv i trädgårn. Mysigt. Blev lite fotboll med småkillarna. Sen kaffe och kanelbulle inomhus.

En härlig helg!!

Inga kommentarer: