Vinter/Vår

Vinter/Vår

måndag 14 juli 2014

Annies Stuga

När man är ute på vägarna vill man hitta de där fantastiska smultronställena. Spelar ingen roll vilken årstid det är. När vi åker på skidsemester vill vi ha nåt trevligt matställe (vägrar de där snabbmatskedjorna) att stanna på och nu på sommaren tar jag gärna en omväg för ett mysigt kafé eller butik. Brukar notera i mobilen eller i huvudet om jag läser om ett ställe som ligger på nån väg som jag kommer att åka på inom en snar framtid. 

Ett smultronställe som jag tycker ni ska besöka är min bloggvän Malins lilla butik Annie´s Stuga i Glommen utanför Falkenberg. Bara att komma till Glommen är mysigt i sig och Malin har så mycket fint i sin butik. Vi gjorde ett stopp där i helgen när vi åkte från Skåne till Göteborg. En trevlig avstickare från E6:an. Helgen som gick var det Kräftfestival i Glommen och Malin och hennes man Lars hade ett litet tält bredvid stugan där de brassade våfflor. Annars kan man njuta av glass, kaffe och hembakade kakor. Helt otroligt att Malin kan få in så mycket fina inredningsprylar, smycken, delikatesser mm i sin lilla butik. Det är svårt att gå därifrån utan en liten påse.

Sååå...om ni kör E6:an i sommar så ta en liten avstickare till Glommen. Ni kommer inte att bli besvikna. Ni får gärna tipsa i kommentarsfältet om ett eller flera trevliga smultronställen i vårt avlånga land som ni hittat till. Under etiketten "Utflykt" kan ni hinna några andra utflyktsmål vi besökt.

 
Malin och Lars brassar våfflor utanför stugan
Oliver äter glass i solen utanför Annies Stuga

3 kommentarer:

Malin`s Diner sa...

Men du! Blir ju helt tårögd av dina fina ord! Tack snälla söta du! Så kul att du kom förbi. <3 <3 <3.

Mitt tips blir Varberg då. Så mycket där fanns att hitta på såg vi idag under vårt besök där. Vi gick dramatiserad rundvandring på Fästningen och åt glass i hamnen. De har en spöinen älskar. Det finns minigolf och en badstrand, allt inom en liten radie. Så mycket trevligt med andra ord. Fiket inne på fästningen vara mycket bättre än det jag visade bild på på Insta.

Kram kram

Matarkivet sa...

Så kul att du varit och hälsat på Malin, dit vill jag med åka! Får se om det hinns med i augusti.

Kram

Amy's piece of cake sa...

Ja Malin har vi besökt ett antal gånger nu och Annies är så mysig! :)