Recept för två portioner:
2 st kycklingfiléer
Teriyakisås
1/2 litet huvud spetskål
1/2 röd paprika
5 st salladslökar
1/2 påse babyspenat
1 dl vatten
1 msk kycklingfond
2 "bitar" äggnudlar
Skiva kycklingen och marinera i Teriyakisås.
Koka nudlar enligt anvisningarna på paketet.
Bryn kycklingen ett par minuter i en wok eller stekpanna. Lägg åt sidan.
Strimla kål, paprika och skär salladslöken i 2 cm breda bitar. Fräs någon minut i stekpanna/wok. Tillsätt äggnudlar, spenat, vatten och fond. Låt koka ihop någon minut.
Servera med lite extra Teriyakisås och sesamfrön.
Wokat är alltid gott och smidigt.
SvaraRaderaDet SER väldigt gott ut också!!
SvaraRaderawok är så bra och god snabbmat :)
SvaraRaderahoppas att du har haft en bra helg! :)