Denna smörgåsen kunde jag inte låta bli att testa. Jordnötssmör, banan, kokos och russin. Helt galet gott!
Magisk smörgås |
I veckan har det gjorts Müsli/Granola på flertalet bloggar. Kunde inte låta bli att göra en egen müsliblandning att toppa yoghurten med. Gör den oftast naturell och tillsätter russin och torkad frukt vid servering för att även kunna erbjuda sambon lite müsli.
Denna gången blandade jag hej vilt: fiberberikade havregryn, boveteflingor, linfrö, kokos, vit quinoa, solrosfrön och pumpakärnor. Kryddade med kanel, malen kardemumma och malen ingefära. Skvätte på lite rapsolja, vatten och flytande honung. Blanda ordentligt och häll ut på bakplåt. Rosta på 175 grader i ca 20 minuter. Rör om med jämna mellanrum så den inte bränns.
Naturell yoghurt, hemma-müsli och torkade tranbär |
Vilken supermüsli! Jag rostade en ny omgång hemma igår men den var inte på långa vägar lika avancerad som din. Me likey!
SvaraRaderaFörresten - om du gillar jordnötssmör så måste jag tipsa dig om mandelsmör. Jag smakade på min första burk igår och jag höll på svimma så sjukt god var den!
Så roligt att variera frukosten, jag äter ofta samma sak; naturell toghurt med müsli på jobbet.
SvaraRaderaBanan och russin på mackan?! Låter helt vansinnigt och är nog inget för mig. Modigt att våga testa! :-D
SvaraRaderaJag gjorde också egen müsli häromdan. Inspirerad av Remsans men med det jag hade hemma. Vilken skillnad med egen mot de ofta tråkiga blandningarna man köper :) Mackan måste jag också testa! Verkar jättegod och kommer nog gå hem hos övriga familjen med :)
SvaraRaderaKul att du gillade det! :D
SvaraRaderaKollade också in den mackan, idéen gick absolut hem hos Håkan, dock inte alls hos Anki:)
SvaraRaderaHa nu en riktigt fin helg, med eller utan "leverans":)
Kollade också in den mackan, idéen gick absolut hem hos Håkan, dock inte alls hos Anki:)
SvaraRaderaHa nu en riktigt fin helg, med eller utan "leverans":)
Banan på mackan? Det måste jag prova =D
SvaraRadera